събота, 9 май 2015 г.

The Literary Dinner Party Tag

  Понеже искам да публикувам нещо, а не знам какво, реших да пусна този таг, който мноого ми хареса.
  В този таг вие сте домакин на вечерно парти. Можете да поканите всеки герой, който пожелаете, но има 10 различни категории, които трябва да изпълните и уловката е, че има място само за 11 човека:

1. Герой, който може да готви/обича да готви.

Още от първата категория започнах да обмислям внимателно и тъй като не бях сигурна кой от героите ми може да готви, защото знам само кои не могат, реших да избера Рейес А. Фароу от Чарли Дейвидсън, защото беше споменато, че той готви. Просто не мога да се сетя за някой друг. 

2. Герой, който има парите, за да спонсорира партито.

Тук дори не ми беше нужно да се замисля, на направо написах Гидиън Крос (Открита пред теб), защото не само е секси, но е и супер богат. Разбира се, може да напиша и Рурк, но не исках никой да бъде сплашен.

3. Герой, който може да направи сцена.

А тук със смях избрах Ева от Вампирите от Морганвил, защото тя е известна като The Drama Queen, а и да не говорим колко сълзи пролива. Много е забавна, но не може да минем без поне една сценка.

4. Герой, който е забавен.

Джейс (Реликвите на смъртните).Дори няма да коментирам.

5. Герой, който е много социален/популярен. 

Анита не е кой знае колко социална, но за сметка на това е популярна, дори и репутацията й да не е от най-блестящите, но поне никой не би дръзнал да се опитва да убива някой от гостите ми.

6. Един злодей.

Себастиян. Пак не мисля, че е нужен някакъв коментар. Кой не би искал подобен злодей на масата до себе си? (Реликвите на смъртните)

7. Двойка- не е нужно да е романтична.

Ерагон и Аря. Когато отговарях на този таг бях запленена от тях двамата, нищо че им е толкова трудно и те не са двойка, но пък просто са идеални един за друг и за това ги избирам. Да, имам си мания по някои герои. (По всички.)

8. Един герой/героиня.

Е, кой би бил по-подходящ от самия легендарен Пърси Джаксън? Кой? Има ли такъв? Не и Джейсън, Пърси е по известен.

9. Един недооценен герой.

Един от най-недооценените герои е Аманда от поредицата Дарба и в четвъртата книга 
Finders, Keepers това беше доказано. Съучениците дори не се опитаха да я изслушат, когато тя се опита да ги предупреди за опасността, в която са и за това запази информацията за себе си, въпреки че, когато се разкрие, най-вероятно ще я обвинят, че не им е казала и нещата ще се объркат още повече.

10. Един герой по ваш избор.

Избирам Дейвид Чарлстън. Много ми е интересно какви метафори ще измисли, след като не е добър в тях. Наистина е кошмарен в метафорите и това го прави толкова забавен. Особено, когато започне да обяснява какво е имал предвид. (Steelheart)

11. Тагвам: Кой ще се присъедини към вечерното парти със свои собствени гости? 
 Мели (съжалявам за ника, но не можах да копирам) Йоана, Илияна, Ева К., Nikki, К. Димитрова и Gabriella x.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...