вторник, 29 ноември 2016 г.

Сияйна звезда - Сюзън Елизабет Филипс

  В повечето книги четете за това как мъжа пази жената,  нали така? Е, тук ще прочетете как жената пази мъжа. Това е една от многото причини да заобичам тази книга.
  Сюзън Елизабет Филипс е любимата ми писателка на съвременни любовни романи, която се изкачи много бързо в списъкът ми с любими автори с книгата си Чаровник по рождение. Макар и да не започнах от самото начало двете й поредици, и да ги чета много хаотично, винаги съм им се наслаждавала напълно и съм решена да ги докопам всичките.
  Нейният стил на писане е лек, забавен и завладява до такава степен, че мога да прочета всяка нейна книга за ден, ако не съм заета. Обожавам всяка от историите й, защото всичките се отличават със своите страхотни герои, които са остроумни, забавни и много упорити! А описанията на тази жена, особено на секси мъжете, са едно от любимите ми неща в нейните книги!
  Историята на Пайпър и Купър не се различава само по това, че тя го защитава така, както майка малките си, но и по това, че тези двамата са лика прилика и са толкова забавни, че не е истина. Не спрях да се смея през цялата книга, защото Пайпър има остър език, а Куп не й отстъпва по нищо, защото не обича да губи.
  Пайпър е в доста трудно положение в началото на книгата, защото малко е закъсала с финансите след като е откупила детективската агенция на баща си от мащехата си и не се справя особено добре с поставената й задача. Нещата, обаче, се обръщат на сто и осемдесет градуса, когато Купър ѝ предлага работа и опознавайки го, нещата стават малко по-сериозни, отколкото би желала. 
  Тя е една силна, наистина впечатляваща героиня, за която си беше едно истинско удоволствие да чета. Вече споменах, че наистина я е грижа за Купър и се справя много добре със задачата си, която от начало не е да бъде личният му бодигард, но чувствата й към него са твърде силни, за да бъде просто един наблюдател. Тя е една изключителна личност, която имайки своите слаби страни прави една невероятна жена, подходяща за мъж като Куп. А и вече споменах какъв остър език има и словесните двубои, в които непрекъснато се намират са едни от любимите ми части. 
 Освен това, Пайпър е една добра душа, винаги готово да помогне на човек в беда и това я издигна дори повече в очите ми.
  Фактът, че си има жена за бодигард, не прави Купър слаб. Даже го прави по-силен, защото те двамата се допълват, пък и тя има повече опит в наблюдаването на подозрителни персони. Пайпър изключително много му помогна със сложното начинание да е собственик на клуб и да управлява служителите си, на които има твърде голямо доверие. Свикнал да е на върха на славата и никой да не му мисли злото, Куп не очаква да се сблъска с всичките проблеми, срещу които му се налага да се изправи. Имайки жена като Пайпър до себе си, колкото и да го изкарва извън релси, това наистина му помогна да подреди всичко в правия път и да осъзнае много неща.
  Най-трудната част за двама им беше да пренебрегнат обичайния ход на нещата и да приемат новостта, която съпътства връзката им, както и трудностите, които ще последват. Края беше едно от най-забавните неща, които съм чела и хич не исках да свършва.
  Това е поредната уникална книга на Сюзън Елизабет Филипс, която ме остави глуповато усмихната накрая, с все топли чувства и подновен копнеж да прочета всичките й книги до една.

Изключително много благодарности на издателство Ибис за предоствената възможност!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...