неделя, 20 март 2016 г.

The Deserted Island Book Tag


Благодаря на Briana Knows за тага.

Вода – книга, без която просто не можеш да живееш.

Мъглороден- на всичкото отгоре, научих, че това щяло да бъде нещо като тройна поредица- три книги за началото, тоест Мъглороден, три книги за 300 години по-късно и после три книги в наши дни или нещо подобно. Супер яко ^^ 

Храна – книга, която е на второ място в списъка ти от любими книги.

Стоманено сърце- дори не знам как толкова бързо се превърна в една от любимите ми, защото е кратка, но бърза, действаща, уникална, развиваща се, с много екшън, на Брандън Сандерсън и...тя е просто прекрасна.

Убежище – книга, която ви кара да се чувствате в безопасност, у дома.

Анита Блейк, ловецът на вампири- може да не е само една книга, но е точно това, от което се нуждая, когато искам да избегна или да изляза от reading-slump и всяка книга от осма нататък бих я препрочела по няколко пъти. Тя ме връща назад във времето, когато за мен фентъзи беше да има вампири.

Пистолет (сигнален, ракетен пистолет според речника ми) – книга, която би предложил на човек, който не чете.

Не бих дала определено заглавие, по-скоро бих препоръчала книга според предпочитанията на дадената личност, понеже може да има такива хора, с които да нямаме общи неща и най-вероятно бих препоръчала нещо грешно. За това бих се съобразила с предпочитанията на човек.

Кибритени клечки – Книга, която стопля сърцето ти.

Завещанието на Кристен Ашли- това е една невероятна книга, изпълнена с драма, с романтика и даа...

Друга книга, бих избрала Целувка за Анна.

Компас – книга, която те насочва към любовта ти към четенето.

Хекс Хол ме запали по книгите, Училище за вампири поддържаше този пламък да гори, а Академия за вампири беше това, което направи този пламък вечен. Оттам има още толкова много книги, които са ме поддържали през годините, за това ще си спестя изброяването им и ще посоча само определени автори- Рик Риърдън, Лоръл К. Хамилтън, Дж. Р. Уорд, Даринда Джоунс, Брандън Сандерсън и други.

Тагвам: Yulia K., Melly и Tedy Atanasova

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...